Să ierți, dar să nu uiți Darie! Să nu uiți!

Distribuie articolul pe:

Pentru cine nu-și mai amintește cum a început fabricarea poveștii depre covideală am adăugat un vidoclip mai jos. Între timp, imaginile din China cu oameni care cad secerați ca de mitralieră pe stradă au fost în mare parte blocate. Le-am căutat degeaba pe youtube.

Fake News

O vreme, oamenii au fost de-a dreptul îngroziți, dar numărul lor a început să scadă tot mai mult după primele 3 luni de stări de urgență, lockdown sau cum au mai fost botezate gravele și nejustificatele încălcări ale drepturilor fundamentale. S-a intaurat o dictatură sub pretexte medicale la care au pus umărul din greu chiar armate de medici.

Pot înțelege că pentru câteva luni, din cauza isteriei fabricate, medicii să fi căzut în capcana întinsă de economic prin politic, care a controlat la început informația, care era, la acea vreme, foarte puțină. Pot să admit chiar că un medic, pentru o vreme rezonabilă, poate înghiți dezinformările servite non stop de media cumpărată pe sume uriașe sau chiar cele lansate cu bună știință de Organizația Mondială a Sănătății. Pot chiar admite că pentru câteva luni (1,2… hai, 3 luni) chiar OMS să fi căzut în capcana dezinformării inițiale. După cele 2-3 luni, niciunul dintre aceștia nu mai are nicio scuză plauzibilă.

India, noul platou de filmare al fake news-urilor

Acum, istoria se repetă. S-a schimbat doar țara. Nu mai este vorba de China, care s-o fi săturat să-și ia bobârnacele. Acum, minciuna morților de guvid care zac pe stradă s-a mutat în India. Imaginea de mai jos este dovada clară a faptului că prostia și ticăloșia nu s-a inventat în România și că presa a devenit cancerul de necontestat al lumii actuale. O imagine din mai 2020 de la o scurgere de gaze este folosită pentru a acredita ideea morților care pică pe stradă în 2021. Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Priviți cele două imagini sau citiți articolul, care semnalizează fake news-ul grosolan, în ziarul opIndia https://www.opindia.com/2021/04/nypost-fake-news-people-dying-streets-covid-19-india-retracts-funeral-pyre-details/?fbclid=IwAR1xi6D-Ew4fyThnUBidsF8s9K1kEWvtPcDRpexG7Ykdc0js4aQu10xgFj8https://www.opindia.com/2021/04/nypost-fake-news-people-dying-streets-covid-19-india-retracts-funeral-pyre-details/?fbclid=IwAR1xi6D-Ew4fyThnUBidsF8s9K1kEWvtPcDRpexG7Ykdc0js4aQu10xgFj8

Cât de prost merge “vaccinarea”?

Pe mine asta mă duce cu gândul că vaccinarea nu merge bine pe nicăieri în lume. Preudovaccinurile există deja de aproape 6 luni și cine a vrut să se vaccineze s-a cam vaccinat. Din ce înțeleg din informațiile care răzbat totuși către noi, cei care s-au vaccinat deja plus cei care într-un fel sau altul vor fi constrânși s-o facă, deși acum ser există în exces (tocmai din cauza faptului că lumea nu prea vrea să se lase înțepată), în România procentul nu va depăși o treime din populația de peste 16 ani, iar în vestul cel vestit procentul pare să fie chiar mai mic.

Vaccinarea nu este obligatorie?

Cum se va realiza constrângerea? Simplu. Deși ilegal, sunt companii care deja au anunțat că nu vor primi la birou nevaccinații. Mai mult, Parlamentul European a votat ieri introducerea certificatului de vaccinare fără de care nu te poți mișca liber în UE. Iată câteva exemple. Urmează să nu poți merge la sală, teatru, restaurant ș.a.m.d. fără dovada vaccinării sau a testului de carcalac. Încununarea succesului deplin al dictaturii va fi când nu vei avea voie să părăsești domiciliul nevaccinat sau netestat. Urmează și asta, oricât de aberant pare acum.Tot atât de necrezut părea și locdown-ul sau chiar introducerea pașaportului de vaccinare (rebotezat certificat).

Uniunea Europeană devine URSS?

Ieri, Uniunea Europeană și-a negat propria rațiune de a exista. De ieri, Uniunea Europeană s-a transformat în ceea ce era cândva Uniunea Sovietică sau în ceea ce-și dorea să fie cel de al III-lea Reich. Visul lui Hitler, Lenin, Stalin sau al oricărui alt dezaxat a devenit realitate, iar Uniunea Europeană s-a transformat într-un imens lagăr nazist, cu nimic diferit de gulagurile sovietice. Din nou, lagărul România va străluci prin prostie, sugărnicie și ticăloșie în ochii noilor stăpâni, tot așa cum varianta comunismului românesc a fost cea mai a dracu’ variantă din blocul comunist, exceptând, poate, doar Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste (URSS).

De aceea ziceam că putem ierta, dar n-avem voie să uităm niciodată. Rămâne de văzut dacă îi vom putea face pe ăștia vreodată să plătească pentru toate astea aici, pe pământ. Acum pare imposibil, dar niciodată să nu zici niciodată.

P.S. Iertarea nu presupune nici acceptare și nici supunere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *