Numerele deceselor covid înmulțite cu 115

Distribuie articolul pe:

Știu, sunt conspiraționist, anacronic și eventual plătit de ruși, deși am verificat contul și e la fel de gol ca înainte de pandalie. Anul trecut când atenționam că celebrul COVID este un virus cu PR mi se fluturau cifrele dezastrului, filmulețe cu oameni picând din picioare (ca secerați) pe străzile Wuhanului, munții de sicrie și uriașe gropi comune pregătite pentru a înghiți milioanele de cadavre.

Ușor, ușor până și youtube a scos acele imagini, chipurile prea delicate. Am așteptat mai bine de un an pentru ca cei care, în complicitate cu medicii și responsabilii sistemului sanitar, au devalizat bugete naționale și ne constrâng cu miliția aservită la a participa la experimente medicale demne de Mengele, să se auto-devoaleze cumva.

Poate că așteptam o minune, dar astăzi am descoperit că, totuși, nu s-a vrut sau nu a existat curajul de a mege cu mistificarea până la capăt. NU AU AVUT CURAJUL TRUCĂRII CIFRELOR DE LA INSTITUTUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ! Niște oameni nu au vrut sau nu au avut curajul încălcării și acestei legi.

De aceea, astăzi aflăm că în loc de zeci de mii de decese de COVID, cifra reală și exactă a deceslor anului care a trecut este de 227 în loc de zecile de mii raportate mincinos de Grupul de Comunicare Strategică, de Arafat, Rafila, Streinu și alții de aceeași teapă. DOUĂ SUTE DOUĂZECI ȘI ȘAPTE și NU 27.000.

Tot ceea ce ministreasa USR PLUS a putu să îngaime a fost:

PENTRU ASTA?

Acuma pricepe toat[ lumea sau mai este nevoie de desene suplimentare? Înțelegeți pentru ce și-au bătut toți ăștia joc de noi și drepturile noastre? Pentru ASTA am stat prizonieri mai bine de un an? Pentru asta s-au dat amenzi cu nemiliuta? Pentru asta au fost săltați și bruscați oamenii pe străzi că nu poartă botnița? Pentru asta și-au pierdut sute de mii de români locurile de muncă? Pentru asta s-a distrut complet economia noastră și așa șubredă? Pentru asta s-au cheltuit miliarde de euro și s-au făcut achiziții directe, fără licitații? Pentru asta au murit alte zeci de mii de oameni pentru că li s-a interzis accesul la servicii medicale deși plăteau taxe și impozite?

Tot grupul infracțional organizat politico-medical coordonat de păpușarii lor securiști trebuie judecați urgent după modelul Tribunalului de la Nurnberg.

NOI TREBUI SĂ LUĂM MĂSURI PENTRU A NU MAI PERMITE NICIODATĂ AȘA CEVA!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *