Nădejdea este doar în noi

Distribuie articolul pe:

Apartheidul cu pretext medical, până acum doar predicat de apostolii apocalipsei, pe care chiar ei au produs-o, de la miezul nopții devine o realitate. Printre imagini de la ATI, morgă și cozi la “imunizare”, ni se comunică noile restricții adoptate de un guvern demis, la propunerea celor mai nocivi, pentru sănătatea publică și democtație”, specialiști” pe care îi putea da o societate de la Mengele încoace. Samsarii de produse farmaceutice sunt pe cale să-și vadă visul cu ochii: după ce au cheltuit zeci de miliarde de euro pe prostii, vor instaura un regim care-i va feri de răspunderea penală pentru crimele comise.

Ore pierdute, discuții inutile

Ne-am tot dat ceasul morții studiind Constituția sau prospectele produselor farmaceutice de tot felul. “Elitele” nu s-au întrebat niciodată de ce am fost nevoiți să facem asta. De ce, în loc să citim un roman sau să ne uitam la un film în timpul liber, suntem tot mai des nevoiți să studiem, zeci sau sute de ore, chestiuni care altă dată nu ne suscitau interesul.

Dezinformarea ca politică de stat

Ați avut doi ani să ne convingeți că sunteți specialiști și stiți ce vorbiți. Ați trecut peste noapte de la “banală gripă” la “virus ucigaș”. După ce le-ați alimentat conturile cu zeci de milioane de euro, trusturile media v-au preluat discursul. Ați trecut de la prezentarea “vaccinurilor” de la fiind 100% sigure, la eficiente, fără efecte adverse… la eficiente și la care beneficiile (imunizează, nu te infectezi, nu te îmbolnăvești) depășesc riscurile (care inițial erau prezentate ca inexistente). Aflăm, cum putem, citind din nou zeci și sute de ore dovezi că iar mințiți și schimbați discursul.

Acum, ați admis, în sfârșit, că vaccinatul poate răspândi virusul și se poate îmbolnăvi… dar într-o mult mai mică măsură. Tot noi ăștia, conspiraționoștii, inculții și medievalii, care n-am avea încredere în știință, am aflat, tot citind, că există medicamente și tratamente eficiente de cel puțin un an și voi nu vreți să le cumpărați. După ce v-am plătit studiile, salariile (alea mărite de multe ori) și ne luați lunar taxe, impozite, contribuții la fondul de sănătate etc. observăm tot mai clar că, plătind toate astea, avem dreptul doar la disprețul și indiferenșa voastră. Și la restricții, discriminare, eventual amenzi, bastoane și, de ce nu, gloanțe ca-n Australia.

Care-i rostul vostru?

Pentru ce mai plătim (salarii, pensii speciale, privilegii diverse) pentru Președinte, Guvern, parlamentari, Avocatul Poporului, procurori etc. dacă în fața abuzului suntem iarăși fără apărare?

Care-i rostul vostru în funcțiile astea? Doar să spoliați bugetul? Doar să vă vânturați fumurile și să vă etalați averile făcute pe spinarea npastră? Rostul instituțiilor enumerate îl știm, dar locul vostru nu-i acolo. Care-i rostul vostru pe lumea asta?

Greva Generală

Pentru cine acum se bucură de faptul că încă nu ni se ia dreptul la muncă, vă anunț că, pentru păstrarea unor minime aparențe, acest lucru se va face prin votul în Parlamentul României în zilele ce urmează. Dacă nu ne presăm senatorii și deputații (indiferent de partidul din care fac parte) să nu voteze mizeria de Green Pass și restrângerea drepturilor, nu mai durează mult până visul psihopaților de la putere va deveni realitate. Este chestiune de zile, poate câteva săptămâni.

Dacă stăm “liniștiți la locurile noastre”, exact așa cum ne “recomandau” și Ceaușeștii, majoritatea covârșitoare a cetățenilor, care au decis altceva decât vrea Partidul Stat cu Halat, va fi redusă la starea de “șeptel” (vite) încolonat pentru orice experiment medical sau social își vor mai dori să facă.

Avem (vaccinați dau nevaccinați) o singură soluție pașnică pentru a ne arăta hotărârea: GREVA GENERALĂ! Dacă acum cedăm, ori nu ne vom relua niciodată viața normală, ori o vom face, din nou, cu greu, după mulți ani și cu jertfă de sânge. Mulți dintre noi, cel mai probabil, nu vom apuca să mai vedem asta… așa cum au pățit și bunicii sau străbunicii noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *