Muriți liniștiți la locurile voastre

Distribuie articolul pe:

Președintele a ieșit ieri la declarații de presă (spre deosebire de Congresul PNL, ieri purta mască) cu 15 minute mai târziu decât ora obișnuită. Mă gândeam că poate are omul o treabă importantă. Și-a mai luat 15 de minute de reflecție, dată fiind situația gravă din țară. Am avut așteptări, deși știu că n-ar trebui, nu doar în ceea ce-l privește ci, așa, în general. Sunt om și sunt supus greșelii. Sper să-mi iasă data viitoare.

Recunosc, n-a fost timp pierdut să-l urmăresc pe cetățeanul Klaus Werner. Mi-a confirmat, din nou, că pentru el/ei suntem ZERO… PRIORITATEA ZERO. Gura păcătosului adevăr grăiește. Aici nu aveam așteptări. Am văzut și trăit pe pielea nostră cum a condus România, pas cu pas, până la Statul Eșuat. Nu, nu România este eșuată, ci Statul, așa cum se prezintă el astăzi, este un produs politico-administrativ eșuat.

Ca să ne întărească, parcă și mai mult, convingerea, după ce ne-a anunțat triumfalist că el și Guwernele lui au învins pandemia cu măști, izolete și și 120 de MILIOANE de seruri, care își așteaptă cuminți expirarea termenului de valabilitate sau prelungirea lui din pix de la colonelul Ghiță, aseară ne-a anunțat că situația e nașpa și a prezentat, din nou condoleanțe.

Ca un simplu angajat al Institutului Național de Statistică, a ieșit pentru a prezenta bilanțuri cu morți și infectați și, ca după fiecare spital care a ars, a mai convocat o ședință… pentru a doua zi, astăzi. Cifrele alea, care dau fiori pe șira spinării oricui, ai fi zis că erau de natură să-l determine să-i fi chemat deja pe toți și ieri, la ora 18 și 15 trecute fix, să iasă cu soluții, cu demisiile sau demiterile tuturor plasatorilor de produse farmaceutice, care au refuzat cumpărarea de medicamente (pe care țările de “afară” le folosesc de cca. 1 an deja), care n-au pregătit spitalele pentru ceea ce propovăduiesc de luni de zile ș.a.m.d.

N-a fost să fie nici de data asta, pentru că, așa cum ne-a declarat, pentru el/ei suntem (prioritatea) ZERO. Nici măcar după ce-și fi vor încasat comisioanele de la măști și vaccinuri n-avem loc pe lista lor de priorități. După 2 (DOI) ANI și zeci de miliarde cheltuite pe prostii, spitalele noastre sunt tot luate prin surprindere, echipamente necesare ATI zac prin depozite (alea puține achiziționate), medicamente preventive sau tratamente vitale nu sunt nici acum aprobate și, deci, nici achiziționate. Noroc că avem măști, izolete și “vaccinuri” și datorii de 56 MILIARDE EURO contractate doar în această “peroadă”.

Presa, “câinele de pază al democrației”, nu i-a întrebat niciodată DE CE toate astea? Le e prea greu cu gura astupată cu vagoanele de bani publici (ZECI DE MIOANE DE EURO!). Toate stațiile TV seamănă cu TVR de dinainte de 1989. Singura diferență este programul de lucru, extins de la 2 la 24 de ore. Ziarele sau posturile de radio, au tecut doar de la miile de tone la hectar de orice la miile de infectări și decese. Asta e singura diferență. Rolul activiștilor din celulele de bază de partid a fost luat de influenceri.

Toate-s vechi și nouă toate… ne pică-n cap, precum prima ninsoare, care ia “autoritățile” prin surprindere, chiar și când durează aproape 2(DOI) ANI fără întrerupere. Și datoria publică, tot în cap ne va cădea, tot nouă. 56 de MILIARDE EURO din care nu s-au putut cumpăra medicamente, paturi ATI, renova (măcar) spitale.

Muriți liniștiți la locurile voastre, dar mai întâi vaccinați-vă, dacă vreți guwern, alimente sau atenție, dar, mai ales, nu mai stricați programul președintelui cu pretenții stupide și conspiraționiste. Ssssssst, liniște, președintele va intra astăzi în ședință. La “conferința de presă” de după, vom afla că avem nevoie de măști, lockdown și vaccinare. Poate și o nouă Stare de Urgență în care armata să ne vaccineze cu singurul glonț care ni se oferă… vaccinarea forțată?

Fiți responsabili și muriți liniștiți la locurile voastre, cu masca pe figură, pentru că Statul Eșuat veghează pentru voi intr-o nouă ședință!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *