Cultul culților (6)

Distribuie articolul pe:

Lupta de clasă continuă pentru că nicicând o facere, precum cea a Omului Nou, nu a fost așa căznită. De mai bine de 100 de ani, banii avuților lumii moșesc la această creație, dar tot felul de obstacole stau în calea Binelui Suprem, stabilit științific prin diversele stabilimente (multinaționale, clinici, institute, oganizații, comitete și comiții), care aparțin într-un fel sau altul acestor zei pământeni, pe care nici nu suntem siguri că măcar Universul îi merită, iar noi, muritorii de rând, nu suntem capabili să-i apreciem la justa lor dimensiune.

Acești zei (mamele-tați ale-ai Omului Nou) trebuiau cinstiți cum se cuvine, așa că elita intelectuală și științifică de tip nou s-a alăturat fără preget Cultului Culților, dar nu era de ajuns. Experimentul comunist odată respins de înapoiații ăia estici și cu terorismul deja fâsâit, în mare grabă, din laboratoarele de cercetare a metodelor de impunere a Binelui Suprem, a ieșit dogma Sectei Mărturisitorilor lu’ Covid. Urgența era justificată de prea multa liniște și bunăstare ce risca să cuprindă omenirea, stare care știm că împiedică progresul.

Poate că și graba asta ar fi una dintre cauzele pentru care scenariul Covidului prezintă unele sincope… pe ici-colo, prin locurile esențiale. Există conspiraționiști ingrați, care pun și pe seama sistemului de învățământ, care, pretind ei, este anume creat pentru a scoate dobitoci cu diplomă pe bandă rulantă sau ticăloși patentați. Dar, ce să-i faci, gura lumii e încă slobodă… până se vor ocupa ei cum se cuvine și de asta.

Așadar, dacă mai sesizați mici inadvertențe sau chiar mai mari, rogu-vă, fiți îngăduitori cu Mărturisitorii Sectei lu’ Covid. Oricare dintre argumentele de mai sus fiind, considerăm noi, arhisuficiente. Că doar nimeni n-a mai inventat, instrumentat și implementat o pandemie cu accente grave de pandalie la scară globală până acum. Nu fiți și voi ingrați, ce mama ei de rânduială!

De ce nu poate lumea lua exemplu de la filiala din România? Dacă fiecare (încă) țară și-ar găsi un Wlaus, Răsfira, Ghiul Indigenu, Ghiță Rujatu, Turcu, Rafaed (Prea-Curatul, Cinstitul etc. etc. etc., lăudat fie-i numele în veci), problema impunerii Binelui Suprem ar fi rezolvată pe repede înainte, fără prea multe comentarii, fără investigații jurnalistice sau penale.

Elita românească a înțeles cel mai bine că totul ține de disciplină, iar îndreptățirea prin lege a Poliției Militare de a impune Ordinele are toate șansele de a fi premiată cu noi funcții și onoruri în forurile superioare ale organizației. Ăștia-s și buni și ieftini.

Ca să nu ne doară capul prea mult, o nouă lege e pe cale să apară. Vaccinarea obligatorie este voluntară sau urmează o internare la spitale pentru deranjamente la etajele superioare. Așadar, posibilitatea de a opta este îndeplinită, iar conspiraționiștii își vor găsi mai repede locul. Cei cuminți și disciplinați pot să se întoarcă în cotețul personal.

Omul Nou s-a născut deja în pandalie (poate de aici și desele sale crize de isterie), dar stă acasă pentru că îi pasă. Iese doar pentru a completa stocul de măști și dezinfectanți, are perfectă încredere în specialiști și l-ar alege pe Prea-Curatul Rafaed Împărat la următoarele alegeri. Omul Nou este deja vaccinat, de preferință peste rând, pentru că are bani sau o pilă temeinică sau își așteaptă rândul cu înfrigurare. După vaccinare va purta două sau chiar trei măști și va sta acasă pentru a arăta că încă îi pasă.

Oamenii Vechi (conspirașioniști, ingrați, inculți, anacronici, arhaici, știrbi și, eventual, pupători de moaște) rânjesc superior și-și așteaptă cuminți sentințele. Coasele, furcile și topoarele sunt sub demnitatea lor și nici n-ar ști cum și cu ce să le mai ascută… sau poate nu.

= VA URMA =

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *