Cultul culților (5)

Distribuie articolul pe:

Ghiul-Indigenu’ șade bucuros la biroul lui… încă aflat la Matei Balș. Pentru prima dată în istoria cunoscută, cineva este pe cale să infirme vechea zicală, care spune că “nimeni nu este profet în țara lui”. Se gândește chiar să dea o petrecere să colecteze toate recompensele din pariurile puse de-a lungul anilor cu toți negaționiștii ăia, care erau convinși că n-o să-i iasă.

Și-a oprit gândul ăsta la timp, pentru că fraierică ăla de Lucovid împreună cu Năluca Curcan și gașca lui zburdalnică tocmai a apărut pe mai toate rețelele de socializare cu beutură și mahorcă în loc de mască și distanțare… chiar în biroul de la guwern.

Românul uită repede

Dacă stă să se gândească un pic, chiar a avut noroc cu faptul că ROMÂNUL UITĂ REPEDE. L-a mâncat acolo unde nici soarele nu pătrunde să prezică pandemia cu aviara și nenorociții ăia nu numai că nu s-au speriat, dar au tăiat păsările, le-au halit și au refuzat să moară… desculții, știrbii, sărăntocii ăia ignoranți. La fel și cu porcina. Mai avea un pic să intre în depresie.

Când a primit ordinul de zi pe unitate să agite covidul, îl mâncase, tot ca pe Zambilica, să spună că e o prăpădită de răceală, de zece ori mai sighinașă decât gripa. Cum au putut să facă o asemenea gafă bulangiii ăia tocmai în mileniul comunicațiilor 5G, curând 6G (și numărătoarea continuă)? A schimbat-o tocmai la timp pentru a prinde un loc (temporar) în Consiliul Profeților Apocalipsei.

Oare cum să-i spună mai cu perdea lu’ Șefu’ că e cazul să mai scoată și pe alții la înaintare? Sau să fie mai atent la ăștia care scriu textele. Că prea i-au pus în gură tot felul de alarme false și, dacă o mai ține tot așa, se va trezi tras pe linie moartă în Cimitirul Elefanților (a.k.a. Parlamentul României).

Lumea rea

Revenind în zilele noatre, îl regăsim pe (nu) prea exactul profet într-un birou senatorial, plângându-și de milă. De ce se temea n-a scăpat. A fost tras pe linie moartă în Senat. Nerecunoscătorii ăia au început să aleagă tot felul de tinerei rujați gen Ghiță Strugurel (Întâiul Vaccinator). Pasă-mi-te el nu mai e nici tinerel și nici prea credibil. Noul val de trompete sanitare e de-a dreptul nemilos cu veteranii.

Nu e corect deloc. PreaCinstitul Rafaed a fost avansat Primul Între Închizitori, iar Răsfira e și în Consiliul Profeților Apocalipsei și reprezentant la OMS (mai puțin cea mintală) și Derutat în Parlament.

Tot ghinionul este din cauza necredincioșilor ăstora, care ba îi trag că nu cred în covid, ba că nu e așa de grav. Niște impertinenți care-și permit să pună întrebări și să ceară explicații. De unde să le dea el dacă nici măcar ăia care scriu scenariul și regia nu au prevăzut partea asta în program?

Dar chiar nu mai respectă nimeni specialiștii? Niște conspiraționiști plătiți de ruși și de chinezi, cum bine le zic tromboniștii din Armata Salvării Pandemiei. Se luptă ăștia (care medici, care influenceri cu sau fără emisiuni radio sau tv) să-i lămurească pe inculții ăia să creadă și să nu mai cerceteze atât că nu e bine, că nu e sănătos.

Indigenu’ speră să mai prindă încă una, măcar încă o pandemie, pandalie orice. Și-a jurat că va fi mult mai atent. Data viitore va cere textul cu parafă și semnătură. Nu mai pune el botul la diversiuni menite să-i strice cariera. Oare ce cifră ar fi mai înspăimântătoare pentru următorul Eveniment Nino-Nino? 5 sau 10 milioane de morți?

Hai, pa! V-a pupat senatoru’ pă portofel și de data asta.

= VA URMA =

Acesta este un pamflet ți trebuie tratat ca atare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *