Cultul culților (1)

Distribuie articolul pe:

În fața Marelui Altar (în mijlocul căruia tronează în penumbră Măria Sa Wlaus Kerner) stau smeriți Primul între Inchizitori, Întâiul Vaccinator și Consiliul Profeților Apocalipsei.

La balcoanele laterale șed, în poziție de maximă concentrare, zvonerii (în stânga) și răspândacii (în dreapta), pentru o mai bună libertate de mișcare. În plus, doar aici s-a instalat wifi, prize de încărcare, inclusiv usb sau usb-c.

Elita

Sub zona balcoanelor, de-a stânga și de-a drepta sunt instalate fotolii comode pentru membrii Guwernului Meu, obosiți și tracasați, cu cearcăne atârnând până sub bărbie. Truditorii Binelui Suprem trebuie să-și poată reface forțele, dar să nu piardă contactul cu mesajele Înțelepciunii Supreme. În spatele fiecăruia tronează panoul cu toate diplomele de facultăți, mastere și doctorate.

În primul rând de scaune confortabile (mult mai confortabile decât celelalte scaune) sunt așezați eroii din linia întâi, medicii-vedetă (ăștia-și țin diplomele în brațe, la vedere), care abia reușesc să treacă prin spital între două emisiuni tv sau de radio, interviuri și alte obligații. Chiar s-au gândit să propună ori să se mute toate televiziunile în aceeași clădire ori să fuzioneze.

Trupa

În rândul doi, pe scaune CFR de clasa I sunt plasați polițiștii, jandarmii și ceva miltitari, în uniforme de gală cu fireturi și piepturile pline de decorații.

Pe scaune de autobuz, recuperate de la o RATA dezmembrată-n 1984, au fost plasați medicii de familie. Să zică merci că nu stau în picioare ca vânzătoarele de la magazin.

Afară, în curtea Marelui Templu, sunt mulțime de medici și asistente de la ATI cu butelii de oxigen portabile, legate la o instalație de curent improvizată din prelungitoare recuperate de la o demolare de cantină muncitorească din 1952.

Porțile au fost bine ferecate, iar neaveniții au fost goniți de jandarmi înapoi în case pentru a arăta că le pasă… dacă nu vor să le dăuneze la cocoașă.

Lucrarea (de valoare științifică divină și inestimabilă) va începe prin Una și Eterna Întrebare adresată audienței de Primul între Inchizitori Rafaed: “Crezi în Covid?”.

Plebea – follower(și) & eretici

Până și cei care urmăresc la televizor sau la radio se vor opri din orice făceau (doar chestii esențiale, evident!) și vor răspunde, ca un tunet din milioanele de piepturi, alături de cei aflați fizic în Marele Templu, “Cred în Covid!”. “Să-i carantinăm pe ignoranți!”, va adăuga negreșit Prea-Cinstitul Rafaed. “Să-i amendăm!”, răspunde sala în cor.

Oare ce or gândi toți cei din fața televizoarelor? Vecinul de la etajul doi se jură că l-a auzit pe vecinul de palier zicând ceva de genul “cu cămașa-n gură” (pentru cine mai ține minte bancul din Epoca de Aur) așa că n-a putut să-l dea pe goarnă la numărul special de denunțat necredincioși indisciplinați, dar pe vecina de la patru a învârtit-o de o amendă când a dus gunoiul fără mască. Cum să îndrăznești să nu-i pui mască gunoiului. Asta-i lipsă de respect, inconștiență. Asta vrea să ne omoare?

Linkul odată stabilit cu Egregorul Universal al Cunoașterii Pandemice, transmisia radio-tv poate fi întreruptă. Concluziile, sarcinile și amenzile vor fi transmise după terminarea Lucrării, într-o conferință, la ora 18 a anului 2 De.Co. (de Covid), cunoscut în trecut ca anul 2021 d.c. (după Cristos). Sâmbăta și duminica templul este închis.

= VA URMA (?) =

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *