Comercianții de moarte

Distribuie articolul pe:

Orice mașinațiune va fi dezvăluită, mai devreme sau mai târziu. Prea mulți oameni știu prea multe și au început să vorbească și să arate probe. Era doar o chestiune de timp, dar care a costat enorm de multe vieți. Avalanșa de probe este abia la început. Lumea a crezut că după procesul de la Nürnberg, nimeni nu va mai îndrăzni să calce pe urmele lui Mengele. Ne-am înșelat, tot așa cum, în naivitatea noastră, deloc scuzabilă, am privit democrația ca pe un dat, un drept pe care nimeni nu va îndrăzni să ni-l ia. Unii încă se încăpățânează să mai creadă că Statul Mafiot și acest regim le vrea binele, în timp ce aceasta le vânează doar supunerea și banii.

În tăcerea mulțimii îngrozite de medici (agenți de vânzări ale marilor companii farmaceutice), indiferent de numărul avertizorilor, democrația și constituțiile au început să apună. Brusc nu mai vorbește nimeni de discriminare. A dispărut odată cu răceala și gripa de sezon. Dictatura sub pretext medical, instituită de politicieni, dar cu complicitatea medicilor/agenți de vânzări și influență a devenit o realitate pe care n-am vrut s-o credem posibilă.

În timp ce Senatul Franței a respins cu o majoritate covârșitoare legea vaccinării obligatorii, iar italienii intră de astăzi în GREVĂ GENERALĂ tocmai din cauza adoptării unei legi similare, noi (indiferent de opțiune politică sau origine etnică) încă ne mai mirăm cum Iohannis, Câțu, PNL, USRPLUS, UDMR, Arafat, Rafila, Streinu-Cercel, Mahler, Craiu, Adrian Marinescu, Vlad Mixich (și lista de complici poate continua) au instituit dictatura sub pretext medical, în timp ce ei activau mai mult ca agenți de vânzări ai AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Johnson…

CINE SUNT EI?

În timp ce propovăduiau venirea valului 4 (acum aud si de valurile 5,6,7…) au diseminat pe toate canalele media (abonate la bani publici pentru întreținerea isteriei și nu numai):

 • Au promovat injectarea cu un ser experimental ca singură soluție deși realitatea era alta. Soluții alternative au existat și există.
 • Au respins categoric orice informație cu privire la existența unor medicamente și nu au dispus aprobarea și cumpărarea lor. Amintiți-vă de cazul IVERMECTINA. Au negat utilitatea ei, iar acum tac. Câte vieți s-au pierdut? FAVIPIRAVIR a apărărut în discuție de câteva zile, deși este folosit la scară largă, în vest, de aproape 1 AN și acum cerșim din poartă-n poartă câteva pastile. Și nu sunt singurele medicamente.
 • Ne-au declarat pe toți proști, inculți, medievali ș.a.m.d. pentru că nu ne injectăm, în timp ce refuzau să recunoască existența alternativelor și, evident, refuzau achiziționarea lor.
 • Ne-au negat dreptul la informare cinstită.
 • Ne-au negat dreptul de a decide în privința corpurilor noastre.
 • 80% dintre pacienții cu boli cronice grave și-ai pierdut viața pentru că n-au avut acees la servicii medicale sau pentru că le-a fost teamă să le mai acceseze… atunci când, în sfârșit, li s-a permis accesul.
 • Vor să adopte legea vaccinării obligatorii deși există tratament, deși unii s-au imunizat natural (cu sau fără simptome).
 • Vor să împiedice accesul în magazinele alimentare pentru nevaccinați. Ai scăpat de Covid? Bravo, samsarii de moarte te vor mort prin inaniție.

UNDE SUNT BANII NOȘTRI?

 • Au cumpărat peste 100 de MILIOANE de seruri (botezate vaccin) la o populație “vaccinabilă” de aproximativ 10 ori MAI MICĂ. Acum le donează sau le aruncă atunci când expiră în depozite.
 • 390 de ventilatoare zac nefolosite în depozitul Unifarm.
 • Nu au cumpărat medicamentele utilizate în țările pe care ni le dau zilnic drept exemplu pentru micșorarea suferinței sau pentru salvarea viații bolnavilor. Unele dintre acestea aveau chiar scopul preîntâmpinării îmbolnăvirii.
 • Au plătit ZECI DE MILIOANE Trusturilor media și influencerilor pentru întreținerea isteriei și propaganda injectării în loc să cumpere medicamente.
 • Au plătit 200 MILIOANE de EURO primarilor ca să-i voteze pe la Congrese și nu au cumpărat medicamente.
 • Ne-au împrumutat cu 50 de MILIARDE de EURO, dar n-au construit spitale, n-au cumpărat paturi ATI, n-au cumpărat medicamentele necesare.

Toate cele de mai sus au dus la suferință inutilă și la moartea pacienților ce puteau fi salvați. Medicamentele pe care nu le-au cumpărat, pentru a forța utilizarea unui ser experimental și pentru a întreține isteria, ar fi avut rolul nu numai de a salva vieți, dar și DEMOCRAȚIA, pe care au suspendat-o sub un pretext medical (astăzi, mâine vor găsi alt pretext) și pe care o vor pusă între paranteze la infinit.

Orice partid politic mai susține/votează legi naziste precum vaccinarea obligatorie sau segregarea pe bază de Certificat Verde trebuie dizolvat și interzis ca și ideologia nazistă.

Avem nevoie urgentă de o administrație care să se ocupe de salvarea vieților și nu de plasarea produselor farmaceutice preferate. Până la judecarea vinovaților (pentru că asta TREBUIE să se întâmple!), ar trebui ca toți “neesențialii” (dar și ceilalți dacă vor) să declanșăm GREVA GENERALĂ (cum fac și italienii chiar astăzi deși media refuză să informeze, preferând dezinformarea pe bani publici și privați) pentru a înlătura de la putere regimul care concurează, prin cinism și crime împotriva propriului popor, pe cel comunist.

1 thought on “Comercianții de moarte

 1. În centrul democrației, Place Jourdan, proprierarii de localuri au extins terasele începând de ieri peste limita de circulație pietonală deși temperaturile scad. Paradoxal, simțul afacerii și nevoia de câștig a micilor întreprinzători de orientare mai mult contrar duhovnicească, ar putea fi salvarea noastră. Nebănuite sunt căile Domnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *