A.I.M.K.C. RULES!

Felicitări camarazilor (Femei și Bărbați) de pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”-Constanța (LRCK), care și astăzi și-au făcut datoria și au operat aeronavele cu ROMÂNI repatriați din zonele de mare risc din Europa! Același gând bun și pentru echipajele aeronavelor!

Am lucrat câțiva ani alături de ei și au dovedit încă o data că sunt OAMENI ADEVĂRAȚI pentru care datoria este mai importantă decât orice altceva!

În contextual actual, când mulți sunt prea preocupați să se lamenteze, să se isterizeze, să-și apere pielea cu orice preț (chiar cu prețul vieții altora), A.I.M.K.C. a arătat încă o data că este o structură pe care atât Statul cât și cetățenii se pot baza la nevoie.

Repatriații urmeză să efectueze 14 zile de carantină sub pază la hoteluri de pe litoral. N-ar fi rău ca cei care împrăștiau zvonuri despre fuga unora dintre aceștia să-și ia o pauză de le împrăștiat știri false. Chiar sper să fie identificați și sancționați usturător.

Oamenii aceștia au venit cu avionul nu cu RATA (autobuzul). Toate datele lor de identificare sunt în baza de date și nu prea văd care ar fi logica unei tentative de a fugi din carantină, mai ales că pedeapsa a fost drastic înăsprită.

Reamintesc celor care mai deunăzi se plângeau că România își abandonează cetățenii când își rupeau o unghiuță prin Dubai la shopping, că repatriații sunt cetățeni români, fiecare cu povestea și necazurile lui și că toate statele civilizate (alea de ”afară” la care vă uitați cu jind și admirație) și-au repatriat și ele cetățenii, inclusiv pe cei din China.

Spre deosebire de sutele de mii care au venit despletiți peste granițe fără să aibă cineva habar de ei, aceștia se află sub pază. Așa ar fi trebuit procedat de la început! Responsabilitatea este acum a Jandarmeriei Române.

I-aș reaminti președintelui Consiliului Județean Constanța că acest județ este încă parte integrantă a Republicii care se numește România și nu altcumva,  repatriații sunt cetățeni români și nu are dreptul să numere paturi ATI pentru constănțeni și ceilalți.

Comunicatul de presă pe care l-a dat astăzi publicității îmi întărește convingerea că în caz de calamitate, catastrofă, conflict armat etc. cu multe victime (fără niciun venetic, cum pare să gândească Țuțuianu despre cetățenii României care introduc votul în urne din alte județe )  cetățenii județului sunt oricum în pom și pomul în aer. Sunt curios ce veți face de acum încolo d-le Țuțuianu, dacă abia acum ați aflat cât suntem de nepregătiți.

Pentru comunicatul de astăzi, vă rog să nu contați niciodată pe votul meu.

#RomâniiSuntRomâni

#RomâniaEsteStatUnitar

#JudețeleNuSuntFeude

Categorii:Șoaptele mării

Etichetat ca:, , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.