A căzut ultima mască?

Nu mai obișnuiesc să citesc ziarele altfel decât ceva titluri și acelea pe diagonală. De canalele „de știri” m-am lăsat de mult. Dacă prind o declarație în direct, bine, dacă nu, nu dau doi bani pe editări, comentarii, analiști ș.a.m.d. Ori văd undeva bucata needitată, ori trec subiectul la pierderi și merg mai departe.

Așa că am prins cât era nevoie din discuțiile de la moțiunea de cenzură și declarațiile de la Cotroceni. Cum nivelul dialogului, capacitatea de înțelegere, empatia față de nevoile reale ale cetățenilor și Republicii este în continuă scădere la toți „aleșii neamului”/”decidenții”, direct proporțional cu gradul nostru de acceptare și votare a ce ni se pune în față (cu pretenția că votăm mereu „răul cel mai mic”), am să iau o pauză pe termen nelimitat de la a mai urmări „evenimentele” de laborator aruncate zilnic pe piața internă.

Măștile au căzut din nou, iar noi, „cetățenii simpli”, ne vom juca rolul, care mai trist, care mai vesel. Sper să ne prindem toți că asistăm la un show politic, iar locul nostru este undeva la peluză și că patimile nu-și au rostul… pentru că echipa României nu mai joacă în niciun campionat.

S-auzim numai de bine!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.